Succes met E-Commerce .
Succes met E-Commerce

Informatie

 • eBoek formaat
  Dit eBoek is niet beveiligd
 • Uitgever
  De Groot Online Consultancy
 • Omvang
  189
 • ISBN papieren versie
  9789462550162
 • Jaar
  2014
 • Taal
  Nederlands
 • Leeftijd lezer
  13-120
 • Beveiliging
  Dit eBoek is niet beveiligd
 • Onderwerpen
  Informatica / Management / Techniek

Fragment

I Hoofdstuk 1 – Zoekmachineoptimalisatie Door Marc de Groot Wanneer bedrijven aan de slag gaan met online marketing is zoekmachineoptimalisatie vaak een van de eerste dingen die aan bod komt. Termen als “bovenaan in Google” en vragen als “Waarom ben ik niet vindbaar op dit woord?” vliegen al snel over tafel. Dit hoofdstuk is geschreven met de gedachte om orde te scheppen in de wirwar van informatie die over dit onderwerp te vinden is. Er zijn letterlijk 1001 dingen die je zou kunnen doen, maar laten we bij de basis beginnen. SEO, SEA en SEM De Engelse term voor zoekmachine- optimalisatie is Search Engine Optimization (SEO) en de Engelse term voor zoekmachine adverteren is Search Engine Advertising (SEA). Deze twee afkortingen worden nagenoeg door iedereen gebruikt en ook in dit boek zullen wij hiernaar verwijzen. De verzamelnaam van deze twee vormen van online marketing is Search Engine Marketing (SEM). Het verschil tussen SEO en SEA. SEO gaat altijd over de natuurlijke zoekresultaten. Dit zijn de posities waarvoor je niet hoeft te betalen. SEA gaat altijd over de betaalde advertenties. In Google worden deze bovenin en aan de rechter zijde weergegeven. Bouw een merk Voordat we de diepte ingaan wil ik even stilstaan bij de vraag waarom je aan SEO doet? Het meest gestelde antwoord op deze vraag is: “Mijn concurrent staat boven mij in de resultaten”. Op een goede tweede plaats wordt genoemd “Ik wil meer bezoekers naar mijn website genereren”.

Succes met E-Commerce

Bewerk titel :

Marc de Groot

Bewerk auteursnaam :

€ 0,00


Je bent begonnen aan het lezen van dit boek. De eerste stap op weg naar meer online omzet met minder kosten. Of het nu gaat om zoekmachine marketing of webinars, web analytics of emailmarketing, we geven de belangrijkste stappen weer die je moet nemen om meer online resultaat te behalen. Het avontuur houdt niet op na het lezen van dit boek. In de online bonusmaterialen zijn tal van extra documenten te vinden, waaronder uitbreidingen op de hoofdstukken, video’s en praktijk cases.

   

Stijlen

Diepgang

Realiteitsgehalte

Tempo

Over de auteur

Marc is veelgevraagd spreker, trainer, coach en consultant op het gebied van online marketing. Marc brengt ruim 10 jaar ervaring in de e-commerce sector mee en zorgt bij vele organisaties voor een frisse blik op de online marketing activiteiten. Via De Groot Online Consultancy is Marc te boeken voor incompany trainingen, lezingen en consultancy op maat. Website: www.dgoc.nl

Meer over Marc de Groot

Bestsellers

Zelf een ePub maken
Boenda
€ 0,00
De Zaak van de Slapende Man
Ben Scherpenzeel
€ 0,00
Pijpsletje
J.P. Morgan
€ 0,00

Net binnen

vijftig limericks
vijftig limericks
Harrij Smit
€ 1,00
liefde is loslaten
liefde is loslaten
Harrij Smit
€ 2,00
Losgelaten
Losgelaten
Harrij Smit
€ 2,00