Over Boenda .

Over Boenda


Boenda verkoopt eerlijke eBoeken.
Dat betekent dat je ziet wat je betaalt, dat je nooit teveel betaalt en dat de makers maximaal vergoed worden voor hun geleverde prestatie. Zelfs de kassakosten van iDeal krijg je afzonderlijk te zien!
Boenda is het grootste onafhankelijke eBoek-platform van Nederland, met de meeste titels, unieke titels en in veel gevallen de laagste prijs.

Boenda voor auteurs:

Als je uitgever je eBoeken regelt is het simpel: jij doet niks, je uitgever houdt aan verkoop via ons meer over en dus verdien jij via ons ook meer.
Doe je je eBoek-handel zelf, dan zul je snel merken dat het eenvoudig is, weinig werk en veel lucratiever. Zelfs met een lage verkoopprijs verdien je meer bij Boenda dan elders en die prijs bepaal je zelf! Je kunt bovendien een eigen auteurspagina aanmaken om jezelf en je boeken te presenteren. Je kunt daar ook linken (bijvoorbeeld naar je eigen website of facebook).
Boenda vraagt geen exclusiviteit; het staat je dus vrij om ook via andere kanalen te verkopen. De enige toegangseis is dat je over het auteursrecht beschikt.
Mocht je twijfelen of je dit allemaal zelf kunt, het antwoord is jazeker! Het is niet moeilijker dan facebooken of internetbankieren. Loop je toch ergens tegenop, dan krijg je na een mailtje aan info@boenda.nl binnen 24 uur hulp.

Boenda voor lezers:

Boenda heeft meer titels dan andere eBoekplatforms, heeft zelfs eBoeken die nergens anders te koop zijn en is heel vaak ook nog de goedkoopste aanbieder. Ondanks dat gunstige aanbod aan de klanten zijn ook schrijver en uitgever beter af wanneer hun eBoeken via Boenda worden verkocht. Eerlijke eBoeken noemen we dat.

Boenda voor boekenvakkers:

Als professional in het boekenvak kun je op Boenda nieuwe klanten vinden. Meld je aan op info@boenda.nl en wij helpen je aan opdrachtgevers.

Boenda voor uitgevers:

Boenda houdt minimaal commissie in en is daardoor het lucratiefste afzetkanaal. Daarnaast kun je via Boenda zelf diensten leveren aan auteurs.

Boenda organisatie:

De website www.boenda.nl is eigendom van Boenda BV. Boenda BV is in 2011 opgericht door Jean Paul Birkhoff, Irene Mommers, Gert Jan de Vries, Matthijs Wink en MTA advocaten. Boenda is een onafhankelijke organisatie, zonder verbintenissen in het boekenvak. Het is een virtuele organisatie, zonder kantoor; dat houdt onze kosten zo laag.

Contactgegevens:

Boenda B.V.
Kamer van Koophandel Utrecht nr. 52537781
Bank: Triodos nr. 19.84.95.072
eMail: info@boenda.nl


Bestsellers

Zelf een ePub maken
Boenda
€ 0,00
Pijpsletje
J.P. Morgan
€ 0,00
De Zaak van de Slapende Man
Ben Scherpenzeel
€ 0,00

Net binnen

vijftig limericks
vijftig limericks
Harrij Smit
€ 2,95
liefde is loslaten
liefde is loslaten
Harrij Smit
€ 4,00
Losgelaten
Losgelaten
Harrij Smit
€ 5,00